Klantenservice Schilder met Span

“We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@schildermetspan.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Veel gestelde vragen

Verzenden & Bezorging

Wij verzenden standaard enkel binnen Nederland. Neem contact met ons op voor verzending buiten Nederland.

Verzendkosten

Bij een bestelling met een totaal bedrag boven de €100,- betaald u geen verzendkosten. Heeft u een bestelling onder de €100,- dan rekenen wij €6,95 verzendkosten. U kunt uw bestelling ook gratis ophalen bij ons in Beek gem. Montferland (Gelderland).

Levertijd

Bestel je producten voor 4 uur ‘s middags dan doen wij ons uiterste best om ze dezelfde dag te versturen, zodat jij de volgende dag kan beginnen of verder kan met het klussen. Verf heeft meestal een dag extra nodig, in verband met het op kleur maken door onze leverancier.

Is het belangrijk dat je bestelling voor een bepaalde datum aankomt, neem gerust contact met ons op om te kijken wat we kunnen doen!

Bezorging

Wij verzenden via PostNL of DHL. Mocht het lastig zijn om het pakket thuis te ontvangen, DHL heeft ook ophaalpunten. Vermeld bij je bestelling welk ophaalpunt in de buurt is voor jou en wij verzenden het daarna toe.[/vc_column_text][/tab]

Retourbeleid

Indien u niet tevreden bent of het bestelde product, kun u het product tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Na deze annulering heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren aan ons. U krijgt van ons het volledige orderbedrag terug gestort. De kosten die u zelf maakt voor het retour sturen naar ons worden niet vergoed.

Indien u gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Op kleur gemaakte producten kunnen we niet retour nemen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schildermetspan.nl. Vermeld u in alle correspondentie uw ordernummer.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@schildermetspan.nl. 

Retouradres:

Matjeskolk 13 7037DZ Beek gem. Montferland

Advies over een schilder klus

Via onze blog leggen we veel gevraagde onderwerpen uit. Zit u vraag er niet tussen of is er nog iets onduidelijk mail of Whatsapp gerust! Wij helpen u graag met uw schilders klus.

Span Schilderwerken

Schilder met Span is een initiatief van Span Schilderwerken. Het idee is ontstaan doordat wij vaak vragen krijgen van mensen die van plan zijn zelf te gaan schilderen, maar eigenlijk niet weten wat ze daar allemaal voor nodig hebben en welke verf goed is.

Klanten ontzorgen zit in ons DNA en daarom willen wij via deze site/webshop graag helpen bij uw eigen schildersklus. Zijn er vragen of problemen stuur dan gerust een WhatsApp bericht en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Span Schilderwerken is een innovatief schilder- en onderhoudsbedrijf sinds 1873, dat stevig verankerd is in de regio de Achterhoek en de Liemers. Het is een familiebedrijf waar momenteel de 4e en 5e generatie werkzaam zijn en de 3e generatie vaak nog even langs komt.

Voor meer informatie kijk op www.spanbv.nl

Jo Span (3de generatie)

Is de ervaren vakman die opgegroeid is met de overgang van puimsteen en lijnolie verf naar de synthetische verven. Jo heeft ruim 50 jaar gewerkt als schilder/ondernemer. Hij is een allround schilder waarbij behangen, glas plaatsen en schilder-werkzaamheden tot zijn competenties behoren.

Henry Span (4de generatie)

Is vanuit zijn opleiding meesterschilder begonnen in het schildersbedrijf en heeft in 1985 een industriële spuiterij opgezet. Dit is een zelfstandig bedrijf geworden met de naam Span Finishing. Henry houdt van innovatieve toepassingen en is altijd opzoek naar nieuwe producten en werkwijzes.

Lotte Span (5de generatie)

Is na de opleiding Bouwtechnische bedrijfskunde en Business Administration O&MC (algemene bedrijfskunde) sinds 2015 werkzaam binnen de Span bedrijven. Als nieuwe generatie werkt zij verder met eigentijdse middelen aan het voortzetten van de verftoepassingen binnen de bedrijven.

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Contactformulier

Wordt jouw vraag niet hierboven beantwoord? Of heb je iets anders te vermelden over onze webshop? Stuur ons dan middels het formulier een berichtje en we komen zo snel mogelijk met een reactie op je terug. Je kunt ons daarnaast ook bereiken per mail (info@schildermetspan.nl) en WhatsApp (06 573 961 80).

  Je naam

  Je emailadres

  Ordernummer (optioneel)

  Onderwerp

  Bericht

  [/vc_column]
  [/vc_row]