SCHILDERMETSPAN.NL SCHILDER PAKKETTEN MET PROFESSIONELE SCHILDERSBENODIGHEDEN

Het concept van Schildermetspan.nl is het schilderpakket. Op andere sites worden vaak wel startpakketten aangeboden met kwasten en schoonmaak materiaal of kan je een kwastenset kopen maar niet in combinatie met verf. Geen complete pakketten. Dit is naar ons idee erg belangrijk want je hebt bijvoorbeeld al verschillende soorten kwasten bijvoorbeeld kwasten die speciaal geschikt zijn voor watergedragen verf en kwasten die speciaal geschikt zijn voor synthetische verf.

Wat is een schilderpakket?

Bij Schildermetspan.nl bestaat een pakket altijd uit schilderspullen die je nodig hebt voor het zelf schilderen. Ieder schilderpakket bevat de volgende materialen: verf, verfrollers, kwasten, voorbereidingsmiddelen, schildersgereedschap en schildersbenodigdheden. Alle producten die in het pakket zitten zijn van goede degelijke kwaliteit en gebruiken onze eigen schilders ook. Met die kennis zijn de kluspakketten ook opgesteld. Wij hebben een tiental kant-en-klaar pakketten gesorteerd op de ondergrond. Zo hebben we muurverfpakketten, kunststofpakketten, metaal pakket en hout verf pakketten. In de pakketomschrijving staat ook of de lak geschikt is voor binnen of buiten. Het is dus een verf pakket en verfbenodigdheden pakket ineen!

Voordelen

De voordelen van een schilderpakket zijn dat je alles wat je mogelijkerwijs nodig hebt voor om iets te gaan schilderen in een keer in huis hebt. Hierdoor hoef je niet drie keer terug naar de bouwmarkt omdat je toch nog iets nodig had… Goede kwaliteit verf en schildersbenodigdheden! Je weet gelijk wat de schildersklus kost. Het kan worden thuis bezorgd of je kunt het ophalen. Alle verfspullen kunnen ook los online gekocht worden.

Kortom wij hebben het eerste denkwerk gedaan zodat jij snel aan de slag kan gaan met het schilderwerk!

Keuze mogelijkheid zelf schilderpakketten

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen schilder pakket samen te stellen. Via ons online keuze menu bepaal jij zelf welke schildsbenodigdheden jij nodigt hebt voor de verfklus. Wij weten immers niet welke schildersbenodigdheden jij al in je schuur hebt liggen. Zo heb je wel het gemak van onze voorselectie van schilderspullen en verfsoorten, maar heb je geen schildersartikelen die je niet nodig hebt.